Susan Wallenburg

Susan Wallenburg (1975) Nadat Susan in 2004 moeder werd van Samantha bleek bij het voorlezen dat Samantha het nog leuker vond om samen verhalen te bedenken. Dus nam Susan de pen ter hand.

Veel van de verhalen ontstaan vanuit gebeurtenissen in hun eigen leven. Zo ook De regenboogfabriek. Een verhaal dat is ontstaan toen Samantha bang was voor monsters onder haar bed en in haar kast. Zeggen dat monsters niet bestaan was geen optie, voor Samantha waren ze tenslotte echt. Zo vroeg Susan haar dochter meer over deze monsters te vertellen en is Sam & de Monsterbende ontstaan.

Kinderen hebben de gave te zien en te geloven. Samen met mijn dochter verdwijnen naar die geweldige wereld van fantasie, die wereld waar alles kan en alles gebeurt, heeft mij doen kennismaken met wonderbaarlijke wezens. Zo ontstond, Sam en de Monsterbende!

Susan Wallenburg

Sam en de Monsterbende, De Regenboogfabriek (7+)

“Je hoeft nergens bang voor te zijn Sam, monsters bestaan niet!”

Toch hoort Sam iedere avond vreemde geluiden in haar kamer. Als ze de moed vindt om op onderzoek uit te gaan is dat het begin van spannende avonturen in een wonderbaarlijk Monsterland!

Volg Susan via susanwallenburg.nl

Bibliografie

Kinderboek
Sam en de Monsterbende – De regenboogfabriek (met illustraties van Mayon Middeljans, Neckar, 2022)

Eerder verschenen

Mees heeft hoogtevrees (Clavis, 2022)
Het mysterie van oma’s verdwenen snoeppot – (kort verhaal voor De rommelzolder Neckar, 2021)
Klaas Vaak is boos! (Clavis, 2021)
De schittering van sneeuw – Zwarte sneeuw (Godijn Publishing, 2021)

%d bloggers liken dit: