Kinderverhalen schrijfwedstrijd: De rommelzolder:

De Online Schrijfschool van Marelle Boersma presenteert in samenwerking met Uitgeverij Neckar en de boekenbloggers van Thrillers & More de kinderverhalen schrijfwedstrijd De rommelzolder.

De rommelzolder
Online Schrijfschool

Doel: Schrijf met als thema De rommelzolder een avonturenverhaal van maximaal 2000 woorden gericht op lezers van 8 tot 12 jaar en stuur dit uiterlijk 15 mei naar inge@marelleboersma.nl. Maak met jouw inzending kans op een plekje in de gelijknamige bundel die door uitgeverij Neckar zal worden uitgegeven. Tip: Lees hier alle voorwaarden.

Prijs: De 15 beste verhalen zullen worden opgenomen in de korte verhalenbundel De rommelzolder, met daarin opgenomen een verhaal van kinderboekenschrijfster Suzanne Buis en Inge Spaan (auteur en docent Kinderverhalen schrijven Online Schrijfschool). De top 3 ontvangt bovendien een goodiebag met daarin deel 1 en 2 van de Lizzy-serie van Suzanne Buis. Het beste verhaal wordt tevens gepubliceerd op de website van Thrillers & More.
De 15 verhalen ontvangen ook schrijfcoaching van Inge Spaan, docent Kinderverhalen schrijven bij Online Schrijfschool.

Jury: Alle inzendingen zullen door een jury worden beoordeeld. De jury bestaat uit Suzanne Buis (Kinderboekenschrijfster), Lilian Brugel-Berbers (recensent Thrillers & More), Alexander Roessen (oa. Uitgeverij Neckar), Isabel Bos (11) & Rosalie Bos (9).

KiKa: Van elk verkocht exemplaar gaat 1 euro naar Stiching Kinderen Kankervrij (KiKa) ten behoeve van onder andere onderzoek naar genezing van kinderkanker en ondersteuning van Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie.

Nieuw bij Neckar: Liz Ouwens

Met gepaste trots kondigen wij aan dat Liz Ouwens zojuist het auteurscontract heeft getekend voor haar manuscript met de werktitel ‘Cato’. Wij verwelkomen Liz als auteur bij Uitgeverij Neckar.

Liz Ouwens (Den Helder, 1986) leerde door de Schrijversacademie haar passie voor schrijven kennen. Na de beginmodules, waar zij de technische kneepjes van het vak leerde, volgden een specialisatie thriller, redactie en scenario. Daarnaast deed ze een enkele keer aan een schrijfwedstrijd mee. Bij één daarvan werd ze uit honderdvijftig inzendingen gekozen door niemand minder dan Tomas Ross om een masterclass bij hem te volgen samen met vier andere finalisten. Ook resulteerde het meedoen aan een wedstrijd in een eerste publicatie. Oranjebitter werd opgenomen in de verhalenbundel Deadline van uitgeverij LetterRijn. Op Facebook houdt zij een blog bij over haar schrijfavonturen.

In het najaar van 2021 komt haar eerste spannende roman uit.

Kijk hier voor meer informatie over Liz Ouwens

Welkom

Welkom bij Uitgeverij Neckar. Wij richten ons op het publiceren van boeken, e-boeken en luisterboeken voor de Nederlandstalige markt.

Uitgeverij Neckar is een imprint van Uitgeverij LetterRijn en richt zich voornamelijk op het uitgeven van fictie en non-fictie boeken. Heb jij jouw verhaal altijd al willen uitgeven? Dan kunnen wij jouw droom laten uitkomen. Samen met jou, de auteur, werken we van manuscript tot publicatie en verder om jouw droom werkelijkheid te laten worden.

Neem gerust een kijkje op onze website of social mediakanalen.